Nieuws

N7 dicht door afgevallen lading bij Groningen-Helpman

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Het incident gebeurde omstreeks 8:25 uur. Er moet onder andere een schoonmaakwagen komen om het wegdek te reinigen. Verkeer wordt vanaf afrit Westerbroek omgeleid over de Europaweg, waarna het weer de N7 op kan.

Tekst loopt door onder de foto

Bagger op N7

Update 9:10 uur

Er staat ingesloten verkeer tussen de afsluiting en het incident. We hopen zo snel mogelijk de linkerrijstrook vrij te maken, zodat het ingesloten verkeer kan passeren.

Update 9:23 uur

De substantie op de N7 is zo dik, dat we uren nodig hebben om het wegdek te reinigen. Er komt een shovel om het grootste deel op te ruimen. We verwachten de weg rond 14:00 uur weer vrij te geven.

Tekst loopt door onder de foto

Shovel N7

Update 9:32 uur

De grootste rotzooi is van de linkerrijstrook verwijderd. We gaan nu het ingesloten verkeer langs de plek van het incident leiden. Daarna gaat de weg weer dicht zodat we verder kunnen met de reinigingswerkzaamheden.

Tekst loopt door onder de foto

verkeer langs incident N7

Update 10:46 uur

De werkzaamheden zijn in volle gang. Er zijn diverse kraanwagens/shovels aanwezig op de N7. Vooralsnog verwachten we de eindtijd van 14:00 uur te halen.

Update 12:24 uur

Eerder dan verwacht hebben we de N7 weer vrij kunnen geven, de omleidingsroute komt te vervallen. Dit was de laatste update.