Nieuws

Onderhoud A10 is startsein voor seizoen vol werkzaamheden

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Zo min mogelijk hinder

Dat doen we, omdat er in deze tijd van het jaar meestal weinig verkeer is. We kunnen dus aan de slag zonder al te veel hinder te veroorzaken. En dat komt goed uit, want door corona en de bijbehorende maatregelen van het RIVM verwachten we meer tijd nodig te hebben. 

1,5 meter afstand

Ook wij moeten namelijk 1,5 meter afstand houden. Dat betekent dat we minder wegwerkers tegelijk in kunnen zetten en er dus minder materieel bedient wordt. Om onze projecten niet uit te laten lopen, of in ieder geval zo min mogelijk, hebben we onze planning aan moeten passen en beginnen we eerder.

De A10 Noord gaf daarbij het startsein en als alles volgens planning verloopt, beginnen we op 28 augustus aan onze laatste zomerprojecten aan de A12, A2, A9 en A16. Op 31 augustus ronden we af en verwachten we terug te kijken op een geslaagd seizoen vol werkzaamheden. 

Wees alert

Bij wegwerkzaamheden worden voor de veiligheid van wegwerkers maatregelen getroffen. Zo zijn er onder andere snelheidsbeperkingen en worden rijstroken afgezet met pijlwagens of botsabsorbers. Alleen al afgelopen week zijn er twee botsabsorbers en een pijlwagen aangereden door onoplettende weggebruikers. Daarom de dringende oproep oplettend te zijn in het verkeer en je tijdens je reis niet af te laten leiden.

Werkzaamheden op jouw traject?

Benieuwd of er werkzaamheden zijn op jouw traject? Check dan voor je vertrekt deze pagina voor de actuele informatie.