Nieuws

Vertraging op de A10 door ongeluk bij Watergraafsmeer

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Bij het ongeval op de A10 zijn meerdere personenauto’s betrokken. Verschillende hulpdiensten, waaronder politie en brandweer kwamen op het incident af. De politie start een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Meer weten over zo’n onderzoek op de snelweg? Luister de podcast.

Om veilig te kunnen werken, hebben we de verbindingsweg vanuit Amersfoort (A1) naar Haarlem afgesloten op knooppunt Watergraafsmeer. Weggebruikers kunnen bij knooppunt Diemen omrijden via de A9 en A2. Verkeer vanuit Zaandam is sneller door om te rijden via Amsterdam-West.

Update 16:50 uur

De file voor het incident is inmiddels opgelopen tot 8 kilometer. Wij adviseren het verkeer vanuit Zaandam om via de Coentunnel om te rijden. 

Update 17:12 uur

De veegwagen is bezig om het wegdek schoon te maken. Na dit schoonmaakklusje komt er een rijstrook vrij. In dit filmpje zie je hoe zo'n veegwagen de weg schoonmaakt. 

Update 18:43 uur

Het incident is afgehandeld en alle rijstroken zijn open. Ook kan het verkeer weer over de verbindingsweg vanuit Amersfoort (A1) naar Haarlem (A10). Dit is de laatste update.

Beeld: verkeer wordt langs het ongeval geleid