Nieuws

Ongeluk A2 bij Oudenrijn: flinke file richting Utrecht

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

De afsluiting zorgt voor veel vertraging op de A2 tussen Den Bosch en Utrecht. Rond 7.00 uur stond er meer dan 10 kilometer file. De weg wordt op dit moment met spoed gerepareerd. Naar verwachting kan de weg om 10.00 uur weer open.

Omleidingsroutes

Verkeer vanuit het zuiden richting Amsterdam wordt omgeleid over de A15 en A16. Verkeer richting Amersfoort/Zwolle kan het beste Nijmegen volgen en omrijden over de A15 en A50. Omrijden over de A27 levert ook vertraging op door een ongeluk bij knooppunt Lunetten.

Update 07:34 uur
Nog meer pech als je onderweg bent vanuit het zuiden richting Utrecht. Op de A27 is ter hoogte van knooppunt Lunetten een ongeluk met een vrachtwagen gebeurd. Hierdoor zijn er twee rijstroken dicht. Dit levert file op tussen knp. Lunetten en knp. Everdingen. Naar verwachting kan de A27 weer rond 9.30 uur open.

Update 08:20 uur
Er staat 13 kilometer file op de A2 tussen knp. Everdingen en knp. Oudenrijn. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de weg zo snel mogelijk weer open te krijgen.

Update 08:28 uur
De A27 is weer vrij. Er staat nog wel file tussen knp. Everdingen en knp. Lunetten.

Update 08:54 uur
Ook de A2 bij knooppunt Oudenrijn is inmiddels weer vrij. Tussen Vianen en knp. Oudenrijn staat nog 5 kilometer file, maar deze neemt snel af.