Nieuws

A58 deels dicht na ongeluk met drie vrachtwagens

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

We leiden verkeer richting Tilburg en Breda om. Als je die kant op moet, kun je het best vanaf knooppunt Batadorp de borden Den Bosch aanhouden (A2, A65).

Er is een traumahelikopter geland in een veld naast de plek van het ongeluk. Hoe laat we de weg weer vrij kunnen geven, is vooralsnog niet bekend. 

Update 16.05 uur:

Nu ook een flinke file op de andere weghelft, in de richting van Eindhoven dus. Er wordt hard gewerkt om de situatie op de A58 op te lossen. 

Update 16.11 uur:

De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeluk. Ter plaatse wordt gekeken of de linkerrijstrook tijdelijk open kan, om het ingesloten verkeer weg te leiden. We verwachten de hele avond nodig te hebben om de weg weer volledig vrij te krijgen.

Update 16.41 uur:

Het ingesloten verkeer wordt nu weggeleid. De weg wordt daarna weer dichtgezet.  

Update 18.46 uur:

We zijn druk aan het bergen en verwachten de weg om 23.00 uur weer vrij te kunnen geven. 

Update 19.15 uur:

De ZOAB-cleaner is bezig het wegdek te reinigen. Wat een ZOAB-cleaner precies is? Dat zie je hieronder. Over ongeveer een uur gaan we weer een rijstrook openen op de A58. 


Update 20.00 uur:

Inmiddels is er weer één rijstrook open. 

Update 20.13 uur:

De A58 is op één rijstrook na weer helemaal vrij en de omleiding komt te vervallen. Over niet al te lange tijd is de weg weer helemaal vrij. Dit is de laatste update.