Nieuws

(GESLOTEN) Twitterkanaal tijdelijk offline, volg hier de actuele verkeersinfo (dinsdag)

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Update 21:00 uur

De voertuigen bij het ongeval op de A67 vóór knp. Zaarderheiken zijn geborgen. De weg richting Duitsland is daar weer vrijgegeven. Einde incident.

Iets verderop bij Velden is de rechterrijstrook nog tot rond 22:30 uur dicht voor bergingswerkzaamheden. De omleiding richting Keulen is ingetrokken. Dit is de laatste update.

lll

Update 19:45 uur

Op de A67 bij Velden is één rijstrook weer vrijgegeven. (foto 1). Naar verwachting blijft de rechterrijstrook daar tot rond 21:00 uur dicht.

Het zit alleen niet mee op de A67 richting de Duitse grens. Vóór knp. Zaarderheiken is rond 18:15 uur in de staart van de file namelijk een nieuw ongeval gebeurd met een vrachtwagen (foto 2). De weg is daar dicht. De omleiding vanaf knp. Leenderheide, genoemd in de update van 17:40 uur, geldt voor beide incidenten. De berging is nu bezig (foto 3). Naar verwachting is de weg rond 20:15 uur weer vrij.

C62_censored (9)

Foto 1

cccc

Foto 2

kkk

Foto 3

Update 18:00 uur

De A28 bij Zwolle-Centrum is weer volledig vrijgegeven. De voertuigen zijn geborgen. Richting het noorden heb je nu nog 30 minuten vertraging, maar dit zal afnemen.

A28 vrij

Update 17:40 uur

Op de A67 is bij Velden een ongeval met een vrachtwagen gebeurd. De weg richting de Duitse grens is afgesloten. Er zijn meerdere hulpdiensten aanwezig. Omdat de weg dicht is stellen wij een omleiding in. Verkeer richting Keulen kan vanaf knp. Leenderheide over de A2, A76 en de A4 (Duitsland). Het is niet bekend wanneer de weg weer vrijgegeven wordt.

A67

Update 17:20 uur

Op de A28 is bij Zwolle-Centrum een ongeval gebeurd. Richting het noorden is de weg dicht. Verkeer kan het ongeval parallel passeren. Ingesloten verkeer wordt nu via de vluchtstrook geleid. Die kant op? Dan heb je nu 30 minuten vertraging. Inmiddels zijn er weer twee rijstroken vrijgegeven. De derde rijstrook blijft nog dicht in verband met bergingswerkzaamheden.

A28

Update 16:45 uur

Op de A10 is bij de Rozenoordbrug een ongeval gebeurd met meerdere voertuigen. Richting Watergraafsmeer heb je twee rijstroken minder. De vertraging bedraagt 45 minuten. De berging is opgeroepen en naar verwachting is de weg rond 17:15 uur weer vrij.

A10 ongeval

Update 16:15 uur

Inmiddels is de spits begonnen en nemen de files in het land toe. Op de A7 ter hoogte van Nijland is de rechterrijstrook dicht door een ongeval. Verkeer heeft daar 15 minuten vertraging. Ook op de A28 bij Ommen richting Hoogeveen is het aansluiten in de file door een eerder ongeval. Verder is het op de wegen rondom Rotterdam druk. Houd deze pagina in de gaten voor de actuele verkeersinfo.

Update 15:00 uur

Door de technische fout is ons twitterkanaal niet bereikbaar. Tweets komen niet bij ons binnen. Wil je iets melden? Dan kan dit telefonisch via 0800-8002.

Update 12:56 uur

Op de A2 bij knooppunt De Hogt staat een takelwagen met pech. Dit zorgt voor een half uur vertraging in de richting van Eindhoven. We verwachten tot half twee bezig te zijn met de afhandeling.

twwer

Update 11:36 uur

Het is momenteel rustig op de Nederlandse snelwegen. Hier zie je het actuele fileoverzicht.