Nieuws

(GESLOTEN) Twitterkanaal tijdelijk offline, volg hier de actuele verkeersinfo

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Update 09:16 uur

Verspreid over de A4 ligt een aan gort gereden vrachtwagenband. Daarom is de A4 momenteel beperkt tot één rijstrook. Zodra het veilig kan geven we de weg weer vrij. Deze ochtendspits is al langzaam aan het uitdoven: landelijk staat er nu nog zo'n 70 kilometer file.

qwrqwfqwef

Update 08:48 uur

Een vrachtwagen met pech op de A27 bij Bilthoven richting Utrecht zorgt voor flinke file. We leiden verkeer in die richting daarom vanaf knooppunt Eemnes om via de A1 en A28 (volg Apeldoorn).

Update 08:37 uur

De A27 is vrijgegeven, maar er staat nog wel file. Momenteel is de A73 afgesloten vanaf Maasbracht tot knooppunt Het Vonderen door een ongeval. Dat levert natuurlijk vertraging op, maar we geven de weg als het goed is binnen een half uur weer vrij.

Update 08:14 uur

Er is zojuist een ongeluk gebeurd op de A27 bij Noordeloos richting Utrecht. De linkerrijstrook is dicht en dat zorgt voor een flinke file: ruim 9 kilometer. Richting Utrecht? Volg dan vanaf knp. Gorinchem Nijmegen (A15, A2).

fileefefe

Update 08:08 uur

Er gebeurt tot nu toe weinig noemenswaardigs op de Nederlandse snelwegen. Er staat in totaal zo'n 100 kilometer file. De A16 springt eruit: vanaf Zevenbergschen Hoek richting Rotterdam heb je een half uur vertraging.

sdfsdfasa

Update 07:31 uur

Je hebt zo'n 25 minuten vertraging op de A4 vanaf Zoeterwoude-Rijndijk richting Amsterdam door een pechgeval. Verder zien we meerdere kleine files verspreid door het land. Ga je deze spits op pad? Check vooraf even je route.

Update 06:35 uur

De eerste files deze woensdagochtend staan in de regio Rotterdam: op de A4, A15 en A29. De vertragingen vallen vooralsnog mee, maar het is natuurlijk nog vroeg. Het actuele fileoverzicht vind je hier.