Nieuws

Vlaketunnel en Dampoortaquaduct (A58/N57) dicht voor werkzaamheden

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Tijdens de afsluitingen vervangen we een deel van de technische installaties die belangrijk zijn voor de veiligheid. De systemen hebben het einde van hun technische levensduur bereikt en moeten worden vervangen. Het gaat om de camerabewaking, omroepinstallaties, intercom en een deel van de besturingssystemen. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren gaat eerst de Vlaketunnel (A58) voor enkele dagen dicht, en daarna het Dampoortaquaduct (N57).

Afsluitingen en omleidingen Vlaketunnel

De Vlaketunnel is vanaf dinsdag 31 oktober 21:00 tot maandag 6 november 05:00 uur in beide richtingen afgesloten. Tijdens de afsluiting van de Vlaketunnel gelden meerdere omleidingen.

Verkeer vanuit Rotterdam richting Middelburg en vice versa wordt omgeleid via de N57. Verkeer van en naar Den Bosch/Bergen op Zoom en Breda leiden we vanaf knooppunt Hellegatsplein om over de N59 en N57. Lokaal verkeer wat al op de A58 rijdt leiden we om via de Vlakebrug. De extra reistijd kan, afhankelijk van je route, oplopen tot een uur. Meer informatie over de omleidingen lees je hier.

Tekst gaat verder onder het omleidingskaartje

Vlaketunnel omleiding

Afsluitingen en omleidingen Dampoortaquaduct

Het Dampoortaquaduct is vanaf woensdag 8 november 20:00 tot maandag 13 november 06:00 uur in beide richtingen afgesloten. Tijdens de afsluiting van de Dampoortaquaduct gelden meerdere lokale omleidingen. Hier lees je meer over de omleidingen.

Tekst gaat verder onder het omleidingskaartje

omleidingsroute Dampoortaquaduct

Alle omleidingen worden met gele borden en informatiepanelen boven en langs de weg aangegeven.

Weggebruikers worden geadviseerd te kijken of hun reis noodzakelijk is of dat een alternatief mogelijk is, bijvoorbeeld thuiswerken. Plan anders je route voor vertrek en houd rekening met hinder, zeker in de ochtend- en avondspits.