Nieuws

Vrachtwagen door vangrail: A1 dicht

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Bij het ongeluk schoot de vrachtwagen door de vangrail in de middenberm. De weg richting Amersfoort is afgesloten en in de richting van Apeldoorn is de linkerrijstrook dicht. Naar verwachting is de weg enkele uren dicht. Vanaf knooppunt Beekbergen wordt verkeer omgeleid via de A50, A12 en A30.

Updates

Volgt de updates hieronder om op de hoogte te blijven van de afhandeling van het ongeluk.

Update 08:42 uur

Het ingesloten verkeer wordt weggeleid. De weg blijft nog dicht voor de afhandeling van het ongeluk.

Update 10:35 uur

De vrachtwagen wordt nu geborgen. Als de berging is afgerond, kunnen we richting Amersfoort weer een rijstrook vrijgeven. We verwachten dat het bergen ongeveer twee uur in beslag neemt. Vervolgens wordt de vangrail gerepareerd waarna we de weg weer helemaal kunnen vrijgeven. Naar verwachting duurt dit tot ongeveer 13:30 uur.

Update 10:47 uur

We hebben richting Amersfoort de rechterrijstrook vrijgegeven en de omleiding ingetrokken. Tot de vangrail gerepareerd is, blijft in beide richtingen de linkerrijstrook dicht.

Update 13:05 uur

De reparatie van de vangrail loopt voorspoedig. Richting Amersfoort zijn beide rijstroken weer beschikbaar voor verkeer. Verkeer richting Apeldoorn heeft nog wel een rijstrook minder.

Update 13:25 uur

Ook richting Apeldoorn is de linkerrijstrook weer beschikbaar. In beide richtingen is de weg helemaal vrij. Dit was de laatste update.

Vrachtwagen door vangrail: A1 dicht,