Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden die dit weekend plaatsvinden en waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of er hinder op jouw route verwacht wordt.

A1 richting Amersfoort: werkzaamheden knooppunt Eemnes

Dit weekend beginnen we aan onderhoudswerkzaamheden aan knooppunt Eemnes. In het eerste weekend van zeven weekenden waarin wordt gewerkt, is de parallelrijbaan van de A1 richting Amersfoort dicht vanaf vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur. Ook diverse verbindingswegen zijn dicht. Verkeer wordt omgeleid. Alles over de werkzaamheden en de omleidingen, kun je hier vinden.

Tekst gaat verder onder de video.

A50 richting Arnhem: tussen Beekbergen en Waterberg

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 05:30 uur werken we aan de A50 richting Arnhem. Daarbij is de weg dicht tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg. Tijdens de werkzaamheden leiden we je om over de A1, de A30 en de A12. De geplande werkzaamheden van vorig weekend gingen vanwege de weersomstandigheden niet door. Dit weekend is de laatste afsluiting van een reeks van vijf weekendafsluitingen. Meer over de werkzaamheden, is hier te lezen..

N59 in beide richtingen: werkzaamheden rotonde Zierikzee

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Rotonde Zierikzee (N59). Daarvoor sluiten we de weg in beide richtingen af tussen Brouwershaven/Renesse en Serooskerke. Verkeer wordt omgeleid via de A29, de A4 en de A58. Lokaal verkeer wordt omgeleid over de Zeelandbrug (N256) en de Oosterscheldekering (N57). Details over deze werkzaamheden vind je hier.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.