Nieuws

Werkzaamheden komend weekend: hier gaan we aan de slag

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Dit is het laatste van vijf weekenden waarin we het asfalt van de A12 vernieuwen. Verkeer moet rekening houden met extra reistijd van maximaal 30 minuten.

Nachtafsluiting A2

Ook op de A2 gaan we aan de slag met het asfalt. Daarom is de weg van vrijdag 21.00 uur tot zaterdag 23.00 uur dicht tussen de knooppunten Deil en Empel richting ’s-Hertogenbosch. De tussenliggende op- en afritten en het tankstation zijn ook gesloten. Ook hier heb je vertraging van maximaal 30 minuten.

Omleidingen

Voor de werkzaamheden op de A2 gelden grootschalige omleidingen. Dat wil zeggen dat je, afhankelijk van de richting waar je vandaan komt, al ruim voordat je bij de werkzaamheden bent wordt omgeleid. Als je tussen vrijdag 21.00 uur en zaterdag 23.00 uur die kant op moet, raden we je daarom aan om van tevoren je route te checken. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid. 

Van Brienenoordbrug

Verder is de hoofdrijbaan van de Van Brienenoordbrug (A16) richting Den Haag van vrijdag 2 oktober 21.00 uur tot maandag 5 oktober 05.00 uur dicht. Hetzelfde geldt voor de verbindingsweg van de A16 naar de A20 richting Hoek van Holland.

De parallelbaan van de Van Brienenoordbrug is wel gewoon open. Verkeer dat vanuit Dordrecht komt en richting Den Haag moet, wordt omgeleid via Ring Zuid (A15 en A4). Ook hier kan de vertraging oplopen tot maximaal 30 minuten.  

Overige werkzaamheden

Behalve de hierboven genoemde werkzaamheden, kan het zijn dat je ons ook op andere plekken bezig ziet. Omdat bij die werkzaamheden de vertraging minimaal is, besteden we er in dit artikel geen aandacht aan.

Wil je weten of er iets op jouw route aan de hand is? Check dan voor vertrek de actuele verkeersinfo en de wegwerkzaamheden.