Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden dit weekend waarbij we de nodige vertraging verwachten. Ga je dit weekend op pad, check dan voor vertrek of er op jouw route hinder verwacht wordt. Dat doe je hier.

A15: Werkzaamheden aan de Suurhoffbrug

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur werken we aan de Suurhoffbrug in de A15. De weg is daarom in beide richtingen dicht tussen Oostvoorne en Havens 6200-7000. Autoverkeer leiden we om door middel van gele borden. Vanaf maandag 28 juni 05.00 uur rijdt het verkeer richting Rotterdam volledig over de nieuwe Suurhoffbrug. De oude brug wordt dan gerenoveerd. Tot vrijdag 20 augustus is er daarom slechts 1 rijstrook beschikbaar voor verkeer richting Maasvlakte en Oostvoorne. Vooral tijdens de ochtendspits kan dit hinder opleveren. Alles over de werkzaamheden en omleidingen kun je hier nalezen.

N3: Onderhoud bij Papendrecht 

Van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur sluiten we de weg in beide richtingen af voor groot onderhoud tussen de A15 en de Merwedestraat in Dordrecht. De werkzaamheden maken deel uit van een reeks van vier weekenden waarin we de weg in beide richtingen afsluiten. De eerste twee weekenden van juli sluiten we de weg al op donderdagavond 22:00 uur en het laatste weekend is er weer een weekendafsluiting vanaf vrijdagavond 22:00 uur. Alles over de werkzaamheden, afsluitingen en hinder lees je hier.

N59: Onderhoud aan kruising bij Nieuwerkerk

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur voeren we op de N59 onderhoud uit aan de weg bij de kruising bij Nieuwerkerk. De weg is in beide richtingen dicht tussen Oosterland en Nieuwerkerk. De omleiding geven we aan door middel van gele borden langs de weg.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er dan ook goed aan om voor vertrek werkzaamheden op jouw route te checken en deze aan te passen. Een volledige lijst vind je hier.