Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder staat een kort overzicht van de werkzaamheden dit weekend. Wil je alle werkzaamheden zien? Bekijk dan deze pagina

A9

Vanaf vrijdag 25 september 22:00 uur tot maandag 28 september 05:00 uur is de A9 Gaasperdammerweg bij knooppunt Holendrecht afgesloten voor verkeer richting knooppunt Diemen. Ook is de S112 Gooiseweg in beide richtingen afgesloten tussen de Langbroekdreef en Karspeldreef. Het is dan niet mogelijk om via de oranje hulpbrug van Bijlmermeer richting Gaasperdam en andersom te rijden. Er worden lokaal omleidingsroutes ingezet.

Weekendafsluiting tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen.

Nieuwe situatie op de A9

Vanaf maandagochtend 28 september 05:00 uur is er een nieuwe situatie op de A9. Doorgaand verkeer richting Hengelo, Groningen en Almere rijdt dan namelijk ook door de nieuwe Gaasperdammertunnel (zie filmpje hieronder). Lokaal verkeer met bestemming Amsterdam Zuidoost rijdt nog via de ‘oude’ A9.

A2

Op de A2 tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt Batadorp voeren we diverse onderhoudswerkzaamheden uit. De hoofdrijbaan richting Den Bosch is dan dicht. Verkeer wordt vanaf vrijdag 25 september 22:00 uur tot zaterdag 26 september 08:30 uur via de parallelbaan geleid. 

Aansluitend, op zaterdagavond, gaan we verder met de parallelbaan N2 van Randweg Eindhoven. Die is vanaf 21:00 uur dicht tot zondagochtend 27 september 09:00 uur tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt Batadorp richting Den Bosch.

Ook is de A2 tussen oprit (47) Born en afrit (46) Roosteren richting Eindhoven dicht, evenals de genoemde op- en afrit. Van vrijdag 25 september 21.00 uur tot zaterdag 26 september 08.00 uur word je daar lokaal omgeleid. Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

N33

Het asfalt van de N33 tussen Gieten en Veendam is toe aan een onderhoudsbeurt. De rijbaan zal daarvoor tussen vrijdag 25 september 20.00 uur en zondag 27 september 12.00 uur in beide richtingen afgesloten zijn. Hierdoor moet je deze dagen rekening houden met oponthoud en een extra reistijd die kan oplopen tot dertig minuten.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Als de werkzaamheden wel doorgaan bij slecht weer, kunnen we helaas soms iets uitlopen.

Ga je de weg op?

Check dan voor vertrek de actuele verkeersinformatie. Dat kun je hier doen. En als er werkzaamheden op jouw route zijn, houd dan rekening met een langere reistijd. Fijn weekend!