Nieuws

Dit zijn de winnaars van de RWS-paraplu's

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Het begon allemaal met een video over het hitteprotocol. De gele paraplu bleek een regelrechte hit en dus bedachten wij een winactie. Marlous vroeg jullie iemand te nomineren en dat deden jullie! De hartverwarmende berichten stroomden binnen en het was een hele klus om slechts drie mensen uit te kiezen. 

Petitie

Eén van de winnaars is Jeroen Baten. Hij startte razendsnel een pagina waarop hij een soort liveblog begon met de ontwikkelingen van de actie. Dit viel ook anderen op, waardoor Jeroen door verschillende mensen werd genomineerd.

Pleegzoon

De tweede winnaar is de 6-jarige pleegzoon van Alice. De jongen is ernstig ziek en heeft sinds vorige week zijn eerste rolstoel, een elektrische. Alice liet ons weten dat de rolstoel geen kap heeft en dat een paraplu daarom goed van pas zou komen. 

Opvang voor honden

Winnaar nummer drie is Wilma, herplaatsings- en adoptiecoach voor honden en katten uit binnen- en buitenland. Wilma gaat door weer en wind voor 'haar' dieren, om ervoor te zorgen dat ze een nieuw thuis vinden. Met een paraplu kan ze zich vanaf nu goed beschermen tegen de regen (of natuurlijk de zon).