Nieuws

A17 dicht door een ongeval bij Zevenbergen

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Het ongeval vond plaats rond 15:45 uur op de omleidingsroute van de werkzaamheden aan de Heinenoordtunnel. Het incident zorgt dan ook voor een langere reistijd voor het verkeer naar Dordrecht. Ook weggebruikers in tegengestelde richting hebben hinder. Daar staat vanaf knooppunt Klaverpolder een (kijkers)file.

Het verkeer dat richting Dordrecht gaat, kan vanaf knooppunt Noordhoek omrijden via de A17 (naar Roosendaal) en dan de A58 richting Breda op. Vervolgens kunnen zij hun route vervolgen via de A16.

Stel indien mogelijk je reis uit

Verkeer richting Dordrecht wordt aangeraden om, indien mogelijk, de reis uit te stellen. Het is namelijk al druk op de omleidingsroute (vanwege werkzaamheden aan de Heinenoordtunnel) en door dit incident kan de vertraging op de A16 verder oplopen.

Update 16:42 uur

Er zijn meerdere hulpdiensten aanwezig bij het ongeval. Ook is er na het incident een traumahelikopter geland. Het is nog niet bekend of een politieonderzoek volgt.

Update 16:55 uur

Het ingesloten verkeer wordt momenteel weggeleid. Dat zijn weggebruikers die voor het incident stilstaan.

Update 17:01 uur

Er is geen politieonderzoek nodig. Dit betekent dat er begonnen kan worden met het bergen. We verwachten de weg rond 17:30 uur weer vrij te geven.

Update 17:19 uur

We zijn klaar met de afhandeling. De weg is weer vrijgegeven en de omleiding is dan ook ingetrokken. Dit is de laatste update.

Ongeval op de A17, de politie en brandweer zijn aanwezig.