Nieuws

A58 dicht door technische storing Vlaketunnel

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

De communicatie tussen de tunnel en de verkeerscentrale werkt niet goed, waardoor er op dit moment geen goed toezicht mogelijk is vanuit de centrale. Zo werkt het intercomsysteem in de tunnel niet. Het is nog onduidelijk hoelang de afhandeling gaat duren.

Verkeer kan tussen beide afritten gebruikmaken van de N289. In plaats van via de tunnel ga je dan over de Vlakebrug. Dit zijn U-routes U14 (richting Vlissingen) en U15 (richting Bergen op Zoom), deze worden aangegeven met de blauwe borden langs de weg.

Update 11:07 uur

In beide richtingen staan files door de gesloten Vlaketunnel. In de richting van Bergen op Zoom moet je rekening houden met 15 minuten extra reistijd. Naar Vlissingen duurt je reis op dit moment 25 minuten langer. Check de actuele verkeersinformatie en vertragingstijden hier.

Update 11:58 uur

Helaas is de storing nog niet opgelost en is er ook geen eindtijd bekend. We houden je via dit artikel op de hoogte. De vertraging richting Bergen op Zoom bedraagt momenteel 25 minuten en richting Vlissingen 45 minuten.

Update 12:11 uur

De vertraging loopt nog steeds op. We leiden verkeer daarom in beide richtingen om via de N59 en N256 (Zeelandbrug). De onderstaande kaart is voor de richting Bergen op Zoom, in de richting van Vlissingen geldt dezelfde route maar dan andersom.

Tekst loopt verder onder de afbeelding

Omleidingskaart incident A58

Update 12:23 uur

De monteurs blijven werken aan de tunnel. De vertragingstijd richting Bergen op Zoom bedraagt momenteel 30 minuten en richting Vlissingen 45 minuten. Check de actuele verkeersinformatie en vertragingstijden hier.

Afgesloten Vlaketunnel, verkeer verlaat snelweg bij Yerseke

Update 13:38 uur

We verwachten dat de Vlaketunnel tegen de klok van 14:30 uur in beide richtingen weer open zal gaan.

Update 14:22 uur

De Vlaketunnel is in de richting van Bergen op Zoom weer open, de andere kant op zal die ook ieder moment weer open gaan.

Update 14:32 uur

Ook in de richting van Vlissingen is de Vlaketunnel weer vrijgegeven. Dit was de laatste update.