Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van alle werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A1 richting Apeldoorn: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 10:00 uur werken we aan de A1 richting Apeldoorn tussen Kootwijk en knooppunt Beekbergen. Verkeer wordt omgeleid via de A30 en A12. De werkzaamheden maken deel uit van een serie van werkzaamheden waarbij we op verschillende momenten op verschillende plekken op de A1 tussen de knooppunten Beekbergen en Hoevelaken werken. Meer daarover, kun je in dit artikel lezen.

A12 richting Arnhem: werkzaamheden Galacopperbrug

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 08:00 uur is A12 richting Arnhem dicht voor werkzaamheden aan de Galacopperbrug. De hoofdrijbaan is dicht tussen de knooppunten Oudenrijn en Lunetten en de parallelrijbaan tussen de afritten Nieuwegein en Kanaleneiland. Verkeer wordt omgeleid.

A44 richting Amsterdam: werkzaamheden

Van vrijdag 22:00 uur tot zaterdag 07:00 uur is de A44 richting Amsterdam vanwege werkzaamheden afgesloten tussen Kaag-Dorp en Nieuw-Vennep. Ook tussenliggende toe- en afritten zijn afgesloten. Verkeer wordt omgeleid.

A50 richting Arnhem: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 20:00 uur tot maandag 05:30 uur is de A50 richting Arnhem tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. De weg is na dit weekend nog één weekend dicht vanwege deze laatste fase van groot onderhoud. Verkeer wordt omgeleid via de A1, A30 en A12. In dit artikel lees je meer over de werkzaamheden.

A73 richting Nijmegen: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 12:00 uur voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de A73 richting Nijmegen. De weg is daarbij dicht tussen knooppunt Het Vonderen en Maasbracht en tussen Roermond en Maasbree. Houd in beide gevallen rekening met omleidingen en een langere reistijd, die kan oplopen tot 30 minuten.

A74 richting Venlo: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 08:00 uur is de A74 richting Venlo afgesloten tussen de Duitse grens en het knooppunt Tiglia. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit en weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd en omleidingen.

N11 in beide richtingen: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 14:00 uur is de N11 in beide richtingen dicht tussen de aansluiting met de N207 en de A12 vanwege onderhoudswerkzaamheden. Doorgaand verkeer kan omrijden over de A4 en A12, regionaal verkeer wordt omgeleid via de N207 en N209. Alphen aan den Rijn blijft bereikbaar vanaf de A4.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.