Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A2 richting Den Bosch: onderhoudswerkzaamheden

Van zaterdag 19:00 uur tot maandag 05:00 uur is de A2 in de richting van Den Bosch tussen de knooppunten Deil en Empel vanwege onderhoudswerkzaamheden afgesloten. Houd rekening met omleidingen en extra reistijd, die kan oplopen tot meer dan zestig minuten. Verkeer wordt omgeleid via de A15, A27 en A59 of de A15, A50 en A59. Meer informatie over de omleidingsroutes en de werkzaamheden, lees je in dit artikel.

A4 in beide richtingen: werkzaamheden Ketheltunnel

De Ketheltunnel (A4) is van vrijdag 21:00 uur tot en met zondag 21:00 uur in beide richtingen dicht vanwege onderhoudswerkzaamheden. Verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de A13 en A20 en vice versa.

A17 richting in beide richtingen dicht: aanleg nieuw viaduct

Vanwege de aanleg van een nieuw viaduct is de A17 in beide richtingen dicht van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur.:

  • Richting Roosendaal: tussen knooppunt Klaverpolder en Industriegebied Moerdijk.
  • Richting Dordrecht: tussen Zevenbergen en knooppunt Klaverpolder.

Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer omgeleid. De omleidingsroutes staan hier vermeld.

A28 richting Utrecht: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot zondag 06:00 uur is de A28 richting Utrecht tussen Amersfoort-Vathorst en knooppunt Hoevelaken afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Tussen Nijkerk en Amersfoort-Vathorst kan verkeer gebruikmaken van de vluchtstrook. Houd rekening met extra reistijd. Vanaf knooppunt Hattemerbroek wordt geadviseerd om via de A50 en A1 te rijden. Overig verkeer wordt lokaal omgeleid.

A76 richting Duitse grens: onderhoudswerkzaamheden

Vanwege onderhoudswerkzaamheden is van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 09:00 uur de A76 richting de Duitse grens tussen knooppunt Ten Esschen en de grens afgesloten. Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer lokaal omgeleid. In dit artikel vind je meer informatie over de werkzaamheden.

N18 in beide richtingen: aanleg van tunnel

Tot uiterlijk maandag 17 april 06:00 uur is de N18 vanwege de aanleg van een tunnel in beide richtingen afgesloten tussen Lichtenvoorde-Zuid en de Hamelandweg (N313). Verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de N313 en N318 en vice versa. Meer informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes, vind je terug in dit artikel.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.