Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit Pinsterweekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A27 richting Almere: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 21.00 uur tot maandag 05.00 uur is de A27 dicht tussen knooppunt Rijnsweerd en knooppunt Eemnes. We voeren gedurende meerdere weekenden werkzaamheden uit aan het asfalt op de A1 en A27, waarbij we onder andere het asfalt reinigen en een verjongingscrème aanbrengen op het wegdek.

De omleidingsroutes vind je op borden langs en boven de weg.

Meer informatie over de werkzaamheden op de A27 vind je hier.

A59 in beide richtingen: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 22.00 uur tot zaterdag 23.59 uur is de A59 richting Den Bosch afgesloten tussen knooppunt Hooipolder en Waspik (35). Het verkeer vanuit Hooipolder leiden we om via de A27, A58 en N65 of via de A27, A15 en A2. De lokale omleidingen worden langs de weg aangegeven.

Van zondag 00.01 uur tot maandag 05.00 uur is de A59 richting Roosendaal dicht tussen Waalwijk (37) en knooppunt Hooipolder. Het verkeer vanuit Den Bosch leiden we om via de A2 en A15 of via de N65 en A58. Vanaf Waalwijk leiden we het verkeer om via de N261, N260 en A58. Ook zijn er lokale omleidingen van kracht.

Hier vind je meer informatie over de werkzaamheden op de A59 en de omleidingsroutes.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.

Weten hoe werkzaamheden tot stand komen? In onderstaande video leggen we uit welke partijen de werkzaamheden in goede banen leiden en welke stappen worden genomen.