Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A27 richting Breda: asfalteringswerkzaamheden

Van zaterdag 20:00 uur tot zondag 18:00 uur voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan de A27 richting Breda. De weg is dan dicht tussen knooppunt Hooipolder en Breda-Noord. Vanaf de A59 is bij het knooppunt Hooipolder de verbindingsweg naar de A27 richting het zuiden afgesloten. Verkeer wordt omgeleid over de A59 en A16. Meer over de werkzaamheden, lees je in dit artikel.

A28 in beide richtingen: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 19:00 uur tot maandag 06:00 uur is vanwege werkzaamheden de A28 richting Zwolle afgesloten tussen Assen-West en Assen. In de richting van Groningen zijn tussen Assen-Zuid en Assen twee van de vier rijstroken dicht. Verkeer wordt omgeleid.

N33 in beide richtingen: onderhoud aan het wegdek

Van vrijdag 19:00 uur tot maandag 06:00 uur voeren we in beide richtingen onderhoudswerkzaamheden uit aan de N33. De weg is dan dicht tussen Assen en Siddeburen. Verkeer richting Eemshaven wordt bij knooppunt Assen omgeleid over de A28 en A7. Vanaf knooppunt Zuidbroek wordt verkeer omgeleid over de A7 en N362. Weggebruikers in de andere rijrichtingen volgen de omleiding via de N387, A7 en A28.

N36 in beide richtingen: onderhoudswerkzaamheden

Vrijdag starten we om 20:00 uur met diverse onderhoudswerkzaamheden aan de N36. Tot 18 juli is de weg in beide richtingen dicht tussen Mariënberg en de rotonde Witte Paal. Verkeer wordt omgeleid via de N348 en N35 of via de N34, N341 en N343 en vice versa. In dit artikel lees je meer over de werkzaamheden.

N50 in beide richtingen: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 08:00 uur werken we aan de N50. Deze is in beide richtingen dicht tussen Kampen en knooppunt Emmeloord. Ook tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de N307, N711 en de A6 en vice versa. Houd rekening met een langere reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. Meer over de werkzaamheden, lees je hier.

N57 Brouwersdam in beide richtingen: dicht voor Concert at Sea

Dit weekend vindt Concert at Sea plaats. Vanwege het evenement is tot zondag 04:00 uur de Brouwersdam (N57) in beide richtingen afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de N59. Rondom het festivalterrein kan het gedurende het evenement druk zijn met festivalbezoekers. Houd hier mogelijk rekening met extra reistijd.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie “Wegwijzer” vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.