Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A22 in beide richtingen: werkzaamheden Velsertunnel

Vanwege werkzaamheden aan de Velsertunnel is de A22 in beide richtingen dicht tussen vrijdag 20:00 uur en maandag 05:00 uur. Er worden verschillende werkzaamheden in en rondom de tunnel uitgevoerd. Verkeer wordt omgeleid via de A9. In dit artikel kun je meer informatie vinden over de werkzaamheden en omleidingsroute.

A28 richting Zwolle: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 20:00 uur tot zaterdag 10:00 uur is de A28 richting Zwolle dicht tussen knooppunt Hoevelaken en Harderwijk vanwege asfalteringswerkzaamheden. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen via de A1 en A50 en een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

A29 richting Sabina: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 22:00 uur tot zaterdag 05:00 uur worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd op de A29. De weg is tijdens de werkzaamheden in de richting van Sabina afgesloten tussen Oud-Beijerland en Numansdorp. Verkeer wordt onder meer omgeleid via de A16. Je kunt hier meer informatie vinden over de omleidingen en de werkzaamheden.

A65 richting Oisterwijk: nachtafsluiting knooppunt De Baars

Van zaterdag 20:00 uur tot zondag 10:00 uur is vanwege werkzaamheden de A65 richting Oisterwijk ter hoogte van knooppunt De Baars dicht. Tijdens de werkzaamheden worden weggebruikers met behulp van gele borden langs de weg omgeleid.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.