Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A1 richting Hengelo: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 18 november 19:00 uur tot zaterdag 19 november 10:00 uur is de A1 richting Hengelo dicht tussen knooppunt Beekbergen en Twello vanwege asfalteringswerkzaamheden. Er is een omleiding ingesteld.

A20 in beide richtingen: werkzaamheden Blankenburgverbinding

Van vrijdag 18 november 22:00 uur tot maandag 21 november 05:00 uur is de A20 richting Rotterdam dicht tussen Maassluis en het Kethelplein wegens werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding.

Richting Hoek van Holland is de A20 van zaterdag 19 november 22:00 uur tot zondag 20 november 09:00 uur dicht. Weggebruikers worden omgeleid en moeten rekening houden met langere reistijd.

Meer over de werkzaamheden lees je hier.

A73 in beide richtingen: nachtafsluiting Roer- en Swalmentunnel

Vanwege onderhoud aan de Roer- en Swalmentunnel is van vrijdagavond 18 november 21:00 tot zaterdag 19 november 07:00 uur de A73 in beide richtingen dicht tussen Linne en Beesel. Verkeer wordt ter plekke omgeleid.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.