Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A2 richting Den Bosch: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot zondag 05:00 uur is de A2 dicht tussen de knooppunten Deil en Empel. Ook gaan de tussengelegen op- en afritten dicht, net als verzorgingsplaats De Lucht-West en het naastgelegen tankstation. Vanaf vrijdag 18:00 uur is verzorgingsplaats De Lucht-West niet meer toegankelijk. Tijdens de werkzaamheden voeren we regulier onderhoud uit aan het asfalt. Er worden verschillende omleidingen ingezet. Lees hier meer over deze werkzaamheden en de omleidingsroutes.

N7 in beide richtingen: onderhoudswerkzaamheden

Van vrijdagavond 22:00 uur tot maandagochtend 06:00 uur is de N7 dicht tussen Groningen-Zuidoost (38) en knooppunt Euvelgunne. Er wordt onder andere onderhoud uitgevoerd aan de Hoge Euvelgunnerbrug. Het verkeer wordt omgeleid over de overige ringwegen. Meer informatie over deze werkzaamheden lees je hier.

A27 richting Breda: spoedwerkzaamheden aan het asfalt

Van zaterdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur is de A27 dicht tussen de knooppunten Gorinchem en Hooipolder. Er worden spoedwerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt op de Merwedebrug. Vanaf knooppunt Gorinchem leiden we het verkeer vanuit Amsterdam/Utrecht richting Oosterhout/Breda/Tilburg we om via de A15, N3, A16 en A59. Lees hier meer over deze werkzaamheden.

A58 richting Bergen op Zoom: asfalteringswerkzaamheden

Update: Vanwege de verwachte ongunstige weersomstandigheden gaan de werkzaamheden van 8 tot en met 10 december 2023 niet door.

Van vrijdagavond 21:00 uur tot zondagochtend 05:00 uur is de A58 dicht tussen Vlissingen en Ritthem. Tijdens de werkzaamheden wordt onder andere een deel van het asfalt vervangen. Het verkeer richting Bergen op Zoom wordt lokaal omgeleid via de N661 en Middelburg. Meer informatie over deze werkzaamheden lees je hier.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kun je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.

Weten hoe werkzaamheden tot stand komen? In onderstaande video leggen we uit welke partijen de werkzaamheden in goede banen leiden en welke stappen worden genomen.