Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A29 richting Rotterdam: werkzaamheden Heinenoordtunnel

De Heinenoordtunnel (A29) is van vrijdag 22:00 uur tot maandag 05:00 uur in de richting van Rotterdam afgesloten. Er worden renovatiewerkzaamheden uitgevoerd en vanwege die reden is de tunnel regelmatig afgesloten. Verkeer vanuit de Hoeksche Waard wordt omgeleid via de N217 en A16. Verkeer vanuit Bergen op Zoom leiden we op via de A59, A17 en A16. In dit artikel lees je op welke datums de Heinenoordtunnel in maart is afgesloten.

N50 in beide richtingen: onderhoudswerkzaamheden

Vanwege onderhoudswerkzaamheden is de N50 in beide richtingen tussen knooppunt Kampen en de Rampsolbrug tussen vrijdag 21:00 uur en zaterdag 08:00 uur afgesloten. Verkeer wordt lokaal omgeleid.

N65 richting Den Bosch: asfalteringswerkzaamheden

Van zaterdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur is de N65 richting Den Bosch ter hoogte van Vught afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer omgeleid via de A58 en A2 of via de N261 en de A59.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.