Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A29 richting Bergen op Zoom: werkzaamheden Heinenoordtunnel

De Heinenoordtunnel (A29) is van vrijdag 22:00 uur tot dinsdag 05:00 uur in de richting van het zuiden afgesloten. Er worden renovatiewerkzaamheden uitgevoerd en vanwege die reden is de tunnel regelmatig afgesloten. Verkeer richting de Hoeksche Waard wordt omgeleid via de A16 en N217. Verkeer richting Bergen op Zoom leiden we om via de A16, A17 en A59. In dit artikel lees je meer over de werkzaamheden.

N18 in beide richtingen: aanleg van tunnel

Tot uiterlijk maandag 17 april 06:00 uur is de N18 vanwege de aanleg van een tunnel in beide richtingen afgesloten tussen Lichtenvoorde-Zuid en de Hamelandweg (N313). Verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de N313 en N318 en vice versa. Meer informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes, vind je terug in dit artikel.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.