Nieuws

Hier werkt Rijkswaterstaat dit weekend aan de weg

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden waarbij we dit weekend de nodige vertraging verwachten. Ga je op pad, check dan voor vertrek of je hinder op jouw route kunt verwachten.

A7 richting Afsluitdijk: asfalteringswerkzaamheden

Van vrijdag 21:00 uur tot maandag 06:00 uur is de A7 richting het westen bij Sneek afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Verkeer vanuit Joure in de richting van de Afsluitdijk wordt lokaal omgeleid. In dit artikel is meer te lezen over de werkzaamheden.

A12 richting Den Haag: werkzaamheden knooppunt Prins Clausplein

Vanwege werkzaamheden is van vrijdag 21.00 uur tot maandag 05.00 uur op knooppunt Prins Clausplein voor verkeer vanuit Utrecht de verbindingsweg van de A12 naar de A4 richting Rotterdam niet beschikbaar. Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer onder meer omgeleid via de N11, A20, A13 en A4. Meer informatie over de werkzaamheden is in dit artikel te lezen.

A29 in beide richtingen: werkzaamheden Heinenoordtunnel

De Heinenoordtunnel (A29) is van vrijdag 28 april 22:00 uur tot maandag 8 mei 05:00 uur in beide richtingen afgesloten. Er worden renovatiewerkzaamheden uitgevoerd en vanwege die reden is de tunnel regelmatig afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A16 en N217 of de A16, A17 en A59 en vice versa. In dit artikel lees je meer over de werkzaamheden.

A73 in beide richtingen: onderhoud aan Roertunnel

Van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 07:00 uur moet je op de A73 bij Roermond rekening houden met omleidingen en een langere reistijd. We voeren dan onderhoud uit aan de Roertunnel waarbij de tunnel in beide richtingen dicht is. Verkeer wordt lokaal omgeleid.

A76 richting Geleen: werkzaamheden

Vanwege werkzaamheden is de A76 richting Geleen van vrijdag 21:00 uur tot zaterdag 08:00 uur afgesloten tussen de knooppunten Kunderberg en Kerensheide. Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer omgeleid.

N7 in beide richtingen: werkzaamheden

Tot maandag 06:00 uur is vanwege werkzaamheden de N7 in beide richtingen dicht tussen de Europaweg en knooppunt Euvelgunne. Verkeer kan wel vanaf de toerit Zuid-Oost (38) richting knooppunt Euvelgunne rijden. Op de N46 is de toerit Meerstad (1) afgesloten.Op deze website kun je meer informatie over de werkzaamheden en omleidingen vinden.

Check, check, dubbelcheck

Ook bij minder grote werkzaamheden kun je onverhoopt in een file terechtkomen. Je doet er goed aan om voor vertrek alle actuele werkzaamheden te checken. Door incidenten kan je eveneens in een file terechtkomen. Check daarom voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

In onze podcastserie Wegwijzer vertellen we je waarom we aan de weg werken en hoe dat in zijn werk gaat.